Home
Bestuur
Activiteiten
Ledenvoordelen
Kinderoppas
Lid worden
Foto's
Sport
Zwemmen
Schaatsen
Links
Nieuwsbrief
Mijn gezinsbond
   
 

Watergewenning en zwemmen voor kinderen

 
Elke donderdag (behalve in de schoolvakanties en op feestdagen) worden er lessen watergewenning, initiatie zwemmen en vervolmaking georganiseerd door Gezinssport Vlaanderen Strijtem. De lessen worden gegeven door bekwame en gemotiveerde monitoren en zijn bedoeld voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar.
De lessen gaan door in het zwembad van Strijtem op donderdag, van 18u00 tot 18u45 of van 18u45 tot 19u30. Inschrijven gebeurt in 2 reeksen: september-december en januari-juni.
We zorgen dat de groepen niet te groot worden, zodat de les op een kwaliteitsvolle manier gegeven kan worden. Daarom is er een maximum aantal kinderen per groep.
Op een speelse en ongedwongen manier wordt er gewerkt in 4 niveau groepen :
In de groep watergewenning (vanaf 2,5 jaar) laat men op een speelse manier de kleuters gewoon worden aan het water.
In de groep zwemmen wordt de eigenlijke zweminitiatie gegeven. Hier wordt intens geoefend op ademhaling, arm- en beenbeweging en de coördinatie van beide.
In de laatste groep wordt er gewerkt aan de vervolmaking.
De verzekering is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. De meeste mutualiteiten geven een tegemoetkoming die je kan aanvragen door ons een formulier te laten invullen.
 
Voor meer info kan je een mail sturen naar sport@gezinsbondstrijtem.be
 
Informatie voor het schooljaar 2018-2019:
We starten op 10 Januari 2019.
Inschrijven kan vanaf nu door een mail te sturen naar het bovenvermelde emailadres, met vermelding van naam van het kind, adres, geboortedatum en lidnummer indien van toepassing.
Je inschrijving is pas definitief na bevestiging van ons via email. Indien de vraag groter is dan het aantal beschikbare plaatsen, krijgen leden van Gezinsbond Strijtem en kinderen die reeds eerder lessen bij ons volgden immers voorrang.

 
Wil je op de hoogte blijven van ons sportaanbod, schrijf u dan in om onze nieuwsbrief te ontvangen.

 

 
     
     
Copyright © : 2011 - 2024 Gezinsbond Strijtem. All rights reserved.info@gezinsbondstrijtem.be